Мебел доведен до совршенство

 
 
 
 
Дозволете си уживање и релаксација, чувство на топол и комфортен дом…

Ви нудиме широка палета на мебел со беспрекорен квалитет и изработка и секако прифатливи цени. Нашите производи се карактеризираат со дизајн, функционалност и квалитет. Дизајнот се прави согласно преференциите или вкусот на корисниците, со цел тие да се чувствуваат пријатно во својот дом. Стилови или изгледи има многу , но кај нас главно се застапени два и тоа класичен изглед и модерен изглед . Класичниот изглед дава поголема топлина на домот и таму најчество се користат дрвни декори и потопли бои. Модерниот изглед се карактеризира со помодерни бои, минимализам и повеќе аксесоари.

Во нашата широка палета на производи може да најдете кујни со беспрекорен изглед, квалитет и изработка! Кујни кои ќе предизвикаат воздишка и кај најприбирливиот, изработени со :
– Стандардно оков Блум
– 3 години гаранција
– Европски материјали, македонска изработка.

Вградени плакари, спални, комоди, трпезариски маси и столови со совршен и елегантен изглед, како и можност да ги комбинирате истите и изберете боја која Ви одговара.

А, за секое дете со стил, детски соби со единствен, совршен и оригинален изглед. Детските желби и соништа ги правиме реалност…

Нека секој Ваш ден биде исполнет со љубов и релаксација во пријатен амбиент! Амбиент кој изобилува со комоција и функционалност!

Опремени деловни објекти:

 • Преку 40 филијали на ТТК Банка ширум Република Македонија
 • Визба Валандово (Агрикор Корпорација)
 • Хотел Гранд Плаза (Комплекс Македнија)
 • Џонсон Метти
 • Хотел Мис Стоун
 • Бензински пумпи Тритерол бенз
 • Кинески ресторан Шангај – Скопје
 • Парфимерии Рефан – Струмица
 • Нико Компјутери – Струмица
 • Хелена Конфекција – Струмица и Куклиш
 • Ескон Инжинеринг
 • Адвокатска канцеларија – Ване Андреев
 • ПЗУ Триводалиеви
 • Аптека Велнес

Опремени индивидуални објекти:

 • Преку 100 комплетно опремени индивидуални куќи и станови
 • Голем број делумно опремени индивидуални куќи и станови