• македонски јазик
  • English
  • Shqip
Kush jemi ne? Shkurtimisht për misionin dhe historinë tonë

MIRËSEVINI NË MEBEL SF

Lejoni vetes kënaqësi dhe relaksim, ndjenjën e një shtëpie të ngrohtë dhe të rehatshme

Ne ju ofrojmë një gamë të gjerë mobiljesh me cilësi të patëmetë dhe mjeshtëri dhe sigurisht çmime të volitshme. Produktet tona karakterizohen nga dizajni, funksionaliteti dhe cilësia. Dizajni është bërë në përputhje me preferencat ose shijet e përdoruesve, në mënyrë që ata të ndihen rehat në shtëpinë e tyre. Ka shumë stile ose pamje, por kryesisht kemi dy, pamje klasike dhe pamje moderne. Pamja klasike i jep më shumë ngrohtësi shtëpisë dhe dekoret e drurit dhe ngjyrat e ngrohta përdoren më shpesh atje. Pamja moderne karakterizohet nga ngjyra më moderne, minimalism dhe më shumë pajisje.

Në gamën tonë të gjerë të produkteve ju mund të gjeni kuzhina me pamje, cilësi dhe mjeshtëri të patëmetë! Kuzhinat që do të shkaktojnë një psherëtimë edhe në ato më të zgjedhurat, të bëra me:
– Pajisje të çertifikuara nga prodhuesit evropianë
– Garanci sipas paketës që është zgjedhur
– Materiale evropiane, prodhim maqedonas.

Dollapë të integruar, dhoma gjumi, komo, tavolina dhe karrige ngrënieje me një pamje perfekte dhe elegante, si dhe mundësi për t’i kombinuar ato dhe për të zgjedhur një ngjyrë që ju përshtatet.

Dhe për çdo fëmijë me stil, dhoma për fëmijë me një pamje unike, perfekte dhe origjinale. Ne bëjmë dëshirat dhe ëndrrat e fëmijëve të bëhen realitet

Lejoni që secila nga ditët tuaja të jetë e mbushur me dashuri dhe relaksim në një ambient të këndshëm!

Lejoni arkitektët tanë t’ju ndihmojnë të krijoni një shtëpi të rehatshme dhe funksionale! Besoni në ekspertizën dhe përvojën tonë!

Ne po krijojmë një shtëpi së bashku!