• македонски јазик
  • English
  • Shqip
Кои сме ние? Накратко за нашата мисија и историја

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО МЕБЕЛ SF

Дозволете си уживање и релаксација, чувство на топол и комфортен дом…

Ви нудиме широка палета на мебел со беспрекорен квалитет и изработка и секако прифатливи цени. Нашите производи се карактеризираат со дизајн, функционалност и квалитет. Дизајнот се прави согласно преференциите или вкусот на корисниците, со цел тие да се чувствуваат пријатно во својот дом. Стилови или изгледи има многу , но кај нас главно се застапени два и тоа класичен изглед и модерен изглед . Класичниот изглед дава поголема топлина на домот и таму најчество се користат дрвни декори и потопли бои. Модерниот изглед се карактеризира со помодерни бои, минимализам и повеќе аксесоари.

Во нашата широка палета на производи може да најдете кујни со беспрекорен изглед, квалитет и изработка! Кујни кои ќе предизвикаат воздишка и кај најприбирливиот, изработени со :
– Атестиран оков од европски производители
– Гаранција согласно пакетот кој е одбран
– Европски материјали, македонска изработка.

Вградени плакари, спални, комоди, трпезариски маси и столови со совршен и елегантен изглед, како и можност да ги комбинирате истите и изберете боја која Ви одговара.

А, за секое дете со стил, детски соби со единствен, совршен и оригинален изглед. Детските желби и соништа ги правиме реалност…

Нека секој Ваш ден биде исполнет со љубов и релаксација во пријатен амбиент!

Дозволете нашите архитекти да ви помогнат во креирање на комфорен и функционален дом ! Верувајте во нашата стручност и искуство !

Заедно создаваме дом !